![]() |
| ![]() | |||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
| | #1 (permalink) |
| GodLike ![]() Join Date: Jun 2007 Zodie: Berbec
Posts: 6,851
Rep Power: 10 ![]() |
Care este ultima inselaciune prin Craiova si nu numai? Intr-o dimineata te trezesti, iti bei cafeaua si te duci sa iei ziarul din posta. Numai ca in posta mai gasesti inca un “loz” ce iti promite castigarea usor a unor sume de bani si produse… YEEEY castigai bani nu? WROOONG!!! Daca citesti cu atentie ca sa primesti premiul [...] Care este ultima inselaciune prin Craiova si nu numai? Intr-o dimineata te trezesti, iti bei cafeaua si te duci sa iei ziarul din posta. Numai ca in posta mai gasesti inca un “loz” ce iti promite castigarea usor a unor sume de bani si produse… YEEEY castigai bani nu? WROOONG!!! Daca citesti cu atentie ca sa primesti premiul trebuie sa suni la un numar cu suprataxa : 1.5 Euro/ minut + tva. Ok …dar macar primesc 300 RON nu? WROOOOONG!!! Nu primesti 300 RON ci primesti un curs de limba engleza/romana in valoare de 300 ron. Pe scurt o sa suni la un numar cu suprataxa sa primesti un cd cu un curs de limba engleza/romana. TZEAPAAAAA!!! Aveti imagini atasate ;) TZEAPAAAA TZEAPAAAADetalii pe site |
| | |
| | Publicitate Craiova-Online. Detalii AICI. |
| Publicitate Robotelu de servici | |
| | #2 (permalink) |
| Guest ![]() Join Date: Mar 2009 Zodie: Taur
Posts: 2
Rep Power: 0 ![]() |
Va inselati, nu este o teapa iar eu sunt unul dintre cei care am citit tot talonul nu printre randuri si am primit pe mail cursul de engleza. Ce am facut? am trimis un mail la superpromotie2009@yahoo.com, am primit in 3 zile regulametul promotiei, acolo scrie ca daca doriti sa-l primit prin Posta trebuie sa suportati taxele de trasnport de 6 lei sau daca doriti sa primiti cursul respectiv (engleza sau germana) pe mail, le raspundeti cu un reply. Asa am facut ieri si astazi deja am primit pe mail cursul pe care l-am dorit. Nu trebuie neaparat sa sunati la acel numar de telefon cu tarif de 1,5 euro pe minut, puteti sa apelati la cea de-a doua varianta scrisa pe acel talon: sa trimiteti un mesaj la mailul respectiv. P.S. Dupa ce am citit aici ce ati scris ma convinsesem ca este o teapa atata timp cat trecusera deja 2 zile nu primisem raspuns. Acum am vazut ca nu este asa. Daca doriti va pot trimite eu cursul respectiv pe mail, sau puteti sa incercati chiar dvs. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Guest ![]() Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Rep Power: 0 ![]() |
CONSO, te rog sa imi trimiti si mie pe mail cursul. Am primit azi talonul. adresa mea de mail este : piciur@yahoo.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Guest ![]() Join Date: Jan 2010
Posts: 1
Rep Power: 0 ![]() |
CONSO, daca te rog trimite-mi si mie cursul, am primit ieri talonul si nu as vrea sa mai astept pana se hotarasc aia sa trimita. Ms mult. adresa de mail: vlad_turian@yahoo.com |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Guest ![]() Join Date: Feb 2010
Posts: 1
Rep Power: 0 ![]() |
Am primit si eu lozul azi prin posta imi poti trimite si mie cursul? Gigiiulian@yahoo.com |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Guest ![]() Join Date: Feb 2010
Posts: 1
Rep Power: 0 ![]() | Va inselati, nu este o teapa iar eu sunt unul dintre cei care am citit tot talonul nu printre randuri si am primit pe mail cursul de engleza. Ce am facut? am trimis un mail la superpromotie2009@yahoo.com, am primit in 3 zile regulametul promotiei, acolo scrie ca daca doriti sa-l primit prin Posta trebuie sa suportati taxele de trasnport de 6 lei sau daca doriti sa primiti cursul respectiv (engleza sau germana) pe mail, le raspundeti cu un reply. Asa am facut ieri si astazi deja am primit pe mail cursul pe care l-am dorit. Nu trebuie neaparat sa sunati la acel numar de telefon cu tarif de 1,5 euro pe minut, puteti sa apelati la cea de-a doua varianta scrisa pe acel talon: sa trimiteti un mesaj la mailul respectiv. P.S. Dupa ce am citit aici ce ati scris ma convinsesem ca este o teapa atata timp cat trecusera deja 2 zile nu primisem raspuns. Acum am vazut ca nu este asa. Daca doriti va pot trimite eu cursul respectiv pe mail, sau puteti sa incercati chiar dvs. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Guest ![]() Join Date: Mar 2010
Posts: 2
Rep Power: 0 ![]() |
adresa mea de email, este marc.jessy@yahoo.com |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| |
Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
| Angajam Promotions Supervisor South | Atomique | Oferte de angajare | 0 | 04-03-2008 21:20 |
| Inselaciune cu metoda Braila | Bancherul | Business | 0 | 03-03-2008 09:00 |
| O noua inselaciune cu locuinte de la primarie | NuVota | Social | 0 | 01-19-2008 11:01 |
| Inselaciune in numele Orange | Bancherul | Business | 5 | 01-05-2008 12:59 |
| Acuzatii de inselaciune la asigurare | Bancherul | Business | 0 | 01-01-2008 17:44 |